Денови на пијаното – Piano week 2024

Денови на пијаното – Piano week 2024

„Денови на пијаното / Piano Week 2024“ е концертна серија организирана од стана на здружението „Камерата Ад Астра“ од Струмица. Овој настан го има своето прво издание, а термините распределени во интервал од 25 до 30 март, ќе се одржат на неколку локации во Струмица. Два од осумте термини во кои се предвидени да се одржат концертите се во фоајето на нашата установа на 26 и 29 март.

Project details

Остави одговор

Your email address will not be published.