Недела – Животна приказна на Џеј Рамадановски

Недела – Животна приказна на Џеј Рамадановски

Инспириран од вистински настани, ја раскажува приказната за Џеј од најраната младост до големиот успех што го оствари. Иако немал лесно детство, кое главно го поминал на улица и во поправен дом, Џеј успеа да го заземе своето место на музичката сцена и преку песна да стане дел од животот на многумина.

Детали

Остави одговор

Your email address will not be published.