Петок 13-ти

Петок 13-ти

Оваа комедија е приказна за една необична и неверојатна вечер во која се судираат среќата и несреќата, љубовта и омразата, пријателството и неверството. Приказна исполнета со контрасти, која се занимава со прашањата за значењето на среќата, парите, љубовта, пријателството и моралот. Приказна која покажува дека животот е непредвидлив и дека се’ може да се промени во еден миг. Иако навистина делува неверојатно, јас ја гледам претставата како вистинска рефлексија на секојдневниот живот на обичниот човек.

Детали