Стилист

Стилист

Комедијата ,,Стилист”, работена според познатата комедија ,,Кројач за дами” на Жорж Фејдо. Режијата и адаптацијата се на Синиша Евтимов, сценографијата на Илина Ангеловска, а костимите на Ванчо Василев. Во претставата играат Стојан Велков-Трн, Танкица Стојанова, Игор Тодоров, Коста Ангов, Оливера Аризанова-Мансбарт, Јулија Милкова, Ангелина Тренчева Ангелова, Анкица Бенинова и Васил Михаил.

Детали

Остави одговор

Your email address will not be published.