Project Category: Драмски

Црна дупка
Project

Црна дупка

Премиера на претставата „ЦРНА ДУПКА“ од Горан Стефановски ЦРНА ДУПКА РЕЖИЈА – Љупчо Ѓоргиевски СЦЕНОГРАФИЈА – Валентин Светозарев КОСТИМИ – Андреј Ѓоргиевски КОМПОЗИТОР – Сашко Костов Играат: СИЛЈАН – Васил Михаил СВЕТЛЕ – Танкица Стојанова САЊА – Анкица Бенинова ЦВЕТА – Јасмина Вучкова ТАТКОТО – Кире Ѓоргиев МАЈКАТА – Елисавета Бончева ПЕРО – Коста Ангов...