Паника во Хотел Палас

Паника во Хотел Палас

„Паника во хотел Палас“ не се разликува од другите комедии на Реј Куни, туку тоа е типична комедија на ситуации, со неочекувани пресврти, со убаво напишани карактери и многу духовити реплики.

-Во таа комедија на ситуации ние некако вметнавме и една комедија на една политичка сатира во денешно време. Дејството се случува денеска во Скопје, во хотел „Палас“ и има асоцијации на денешните актуелни политичко-социјални збиднувања.

Детали

Остави одговор

Your email address will not be published.