Лизелота и месец мај

Лизелота и месец мај

Станува збор за дуодрамата Лизелота и месец мај на унгарскиот автор Жолт Пожгај во режија на Јане Спасиќ. Актери кои играат во претстава се Јасмина Вучкова и Коста Ангов.

 

Детали