Наскоро претстава „Петок 13ти“ во НУЦК „Антон Панов“

Наскоро претстава „Петок 13ти“ во НУЦК „Антон Панов“

Наскоро на сцената на струмичкиот театар комедијата ПЕТОК 13-ТИ.
Современа сценска приказна која освен што силно не’ засмева, во исто време не’ соочува со нас самите, онакви какви што сме длабоко во себе, без маските што ги носиме во секојдневието, со сите наши стравови и посакувања…

Остави одговор

Your email address will not be published.