Љубов од гитари – концерт на Васко Пиличев

Љубов од гитари – концерт на Васко Пиличев

На 14 февруари 2024 г. (среда) во 19 часот во НУЦК „Антон Панов“ од Струмица ќе се одржи концерт со наслов „Љубов од гитари“. Влезницата е 200 денари. На концертот ќе настапат Славица Ангелова, Ана Цамбулева, Теодора Сретеновиќ и учениците на музичарот Васко Пиличев со бенд во живо.

Остави одговор

Your email address will not be published.