Тримерски обичаи и адети од Струмица

Тримерски обичаи и адети од Струмица

,, Тримерски обичаи и адети од Струмица”, традиционалната посна трпеза и настапот на ВИА ,, Распеани струмичани” со тримерските песни.

Настанот се одржа на 20 март во фоајето на НУЦК ,,Антон Панов”.

Остави одговор

Your email address will not be published.