Месец: м.г

Тримерски обичаи и адети од Струмица
Напис

Тримерски обичаи и адети од Струмица

,, Тримерски обичаи и адети од Струмица”, традиционалната посна трпеза и настапот на ВИА ,, Распеани струмичани” со тримерските песни. Настанот се одржа на 20 март во фоајето на НУЦК ,,Антон Панов”.