Започнаа пробите за новата претстава на струмичкиот театар, комедијата ,,Стилист”

Денес, 13 ноември (понеделник), започнаа пробите за новата претстава на струмичкиот театар, комедијата ,,Стилист” (според текстот ,,Кројач за дами” на Ж. Фејдо) во режија на Синиша Евтимов.

Остави одговор

Your email address will not be published.