Годишен концерт на „Распеани струмичани“

Годишен концерт на „Распеани струмичани“

На 14 декември 2023 година (четврток) во НУЦК „Антон Панов“, во 20 часот, во Големата сала ќе се одржи годишниот концерт на ансамблот „Распеани струмичани“ со наслов „Од изворот сѐ уште пееме“. Водител на програмата е Ѓорѓи Калајџиев, а како гости ќе настапат и вокалните солисти Славица Ангелова, Никола Тодоров-Скака, Павле Витанов, Јовче Пандев и Љубомир Митровски.

Остави одговор

Your email address will not be published.