Театар “Антон Панов“ со претставата “Пчелите ќе умрат “ќе биде дел од меѓународниот фестивал на камерен театар “Ристо Шишков” во Струмица

Театар “ Антон Панов “ со претставата “Пчелите ќе умрат “ според текст на Иван Вирипаев ќе биде дел од официјалната програма на меѓународниот фестивал на камерен театар “Ристо Шишков” во Струмица на 12.09.2023 г.( ВТОРНИК) во 22 ч.

Остави одговор

Your email address will not be published.