Тивериополска филмска вечер

Тивериополска филмска вечер

„Тивериополска филмска вечер“-проекција т.е кратки авторски филмови на Ице Виранов. Филмовите се (Не)нормален, Лука и Зевање.

Детали

Остави одговор

Your email address will not be published.