Те дуа, жими мене

Те дуа, жими мене

Маалски џанак, коцкар и армоникаш трудејќи се да ја вратат назад купената жена од Албанија стануваат дел од мафијашка зделка и мораат да се справат со низа на несекојдневни ликови.

Детали

Остави одговор

Your email address will not be published.