Се во исто време

Се во исто време

Повозрасна кинеска имигрантка е вовлечена во незамислива авантура во која таа се обидува да го спаси светот истражувајќи паралелни универзуми во кои се среќава со животните патишта кои би можела да ги има.

Детали

Остави одговор

Your email address will not be published.