Широк дијафазон – Сашко Коцев

Широк дијафазон – Сашко Коцев

„Широк дијафазон“ е насловот на стендап настапот во кој, како што вели Коцев, ќе зборува за аномалиите на општествените случувања, машко-женските односи, коментар на неговото лично постоење и опкружување.

– Како и секогаш, моите теми се од животот, работи што ги гледаме секој ден, што ги живееме и сме ги прифатиле како такви, само јас ги раскажувам низ мојата призма на гледање и на хумор – реше Сашко Коцев

Project details

Остави одговор

Your email address will not be published.