Јубилеен концерт „5 години меѓу Вас“

Јубилеен концерт „5 години меѓу Вас“

Јубилеен концерт по повод 5 години постоење на „Фолклорна низа“ и „Фолклорни алки“ во НУЦК  „Антон Панов“.

Концертот кој ќе се одржи на 25.04.2024 со почеток во 18:30 е насловен како „5 години меѓу Вас“ а како гости настанот ќе бидат ФА „Бучим“ од Радовиш, ФА „Љупчо Сантов“ од Оризари и гостите од соседна Бугарија, „Пирински ритми“ од Петрич.

Project details

Остави одговор

Your email address will not be published.