Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Реприза „Паника во хотел Палас“

февруари 6 @ 20:00 - 22:00

„Паника во хотел Палас“ не се разликува од другите комедии на Реј Куни, туку тоа е типична комедија на ситуации, со неочекувани пресврти, со убаво напишани карактери и многу духовити реплики.

-Во таа комедија на ситуации ние некако вметнавме и една комедија на една политичка сатира во денешно време. Дејството се случува денеска во Скопје, во хотел „Палас“ и има асоцијации на денешните актуелни политичко-социјални збиднувања.

Детали

Дата:
февруари 6
Време:
20:00 - 22:00
Настан Категорија:

Сала

Камерна сцена
Телефон
075/468-904

Организатор

НУЦК „Антон Панов“-Струмица
Телефон
072 233 012
Email
info@nuckantonpanov.mk

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот