Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Стилист

декември 22, 2023 @ 20:00 - 22:00

МКД250

Комедијата ,,Стилист”, работена според познатата комедија ,,Кројач за дами” на Жорж Фејдо. Режијата и адаптацијата се на Синиша Евтимов, сценографијата на Илина Ангеловска, а костимите на Ванчо Василев. Во претставата играат Стојан Велков-Трн, Танкица Стојанова, Игор Тодоров, Коста Ангов, Оливера Аризанова-Мансбарт, Јулија Милкова, Ангелина Тренчева Ангелова, Анкица Бенинова и Васил Михаил.

Детали

Дата:
декември 22, 2023
Време:
20:00 - 22:00
Цена:
МКД250
Настан Категорија:

Сала

Камерна сцена
Телефон
075/468-904

Организатор

НУЦК „Антон Панов“-Струмица
Телефон
072 233 012
Email
info@nuckantonpanov.mk

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот