Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Петок 13ти

март 19 @ 20:00 - 22:00

МКД300

Оваа комедија е приказна за една необична и неверојатна вечер во која се судираат среќата и несреќата, љубовта и омразата, пријателството и неверството. Приказна исполнета со контрасти, која се занимава со прашањата за значењето на среќата, парите, љубовта, пријателството и моралот. Приказна која покажува дека животот е непредвидлив и дека се’ може да се промени во еден миг. Иако навистина делува неверојатно, јас ја гледам претставата како вистинска рефлексија на секојдневниот живот на обичниот човек.

Цената на билетот е 300 денари, а за пензионери, студенти и ученици изнесува 150 денари.

Режија – Никола Ристов
Сценографија и плакат – Филип Коруновски
Костимографија – Ванчо Василев

Играат:
Стојан Велков-Трн
Анкица Бенинова
Јасмина Вучкова
Ванчо Василев

Детали

Дата:
март 19
Време:
20:00 - 22:00
Цена:
МКД300
Настан Категорија:

Сала

Камерна сцена
Телефон
075/468-904

Организатор

НУЦК „Антон Панов“-Струмица
Телефон
072 233 012
Email
info@nuckantonpanov.mk

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот