Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Лизелота и месец мај

септември 26, 2023 @ 20:00 - 22:00

Станува збор за дуодрамата Лизелота и месец мај на унгарскиот автор Жолт Пожгај во режија на Јане Спасиќ. Актери кои играат во претстава се Јасмина Вучкова и Коста Ангов.

Детали

Дата:
септември 26, 2023
Време:
20:00 - 22:00
Настан Категорија:

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот