Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Битово ехо

октомври 3, 2023 @ 19:30 - октомври 31, 2023 @ 21:00

Детали

Start:
октомври 3, 2023 @ 19:30
End:
октомври 31, 2023 @ 21:00
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот