Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Концерт под маски

февруари 23, 2023 @ 18:00 - 23:00

Детали

Дата:
февруари 23, 2023
Време:
18:00 - 23:00
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот