Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Патување

декември 26, 2022 @ 20:00 - 23:00

Детали

Дата:
декември 26, 2022
Време:
20:00 - 23:00
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот