Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Чалгијата звук на традицијата

април 19, 2022 @ 19:30 - 23:00

Детали

Дата:
април 19, 2022
Време:
19:30 - 23:00
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот