Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

РАСПЕАНИ СТРУМИЧАНИ

декември 15, 2021 @ 20:00 - 23:00

Учесници на фестивалот:

  • Виа ,,Распеани струмичани” – Струмица
  • ,,Распеани валандовчани”- Валандово
  • ..Распеани гевгеличани” – Гевгелија
  • ,,Распеани радовишани” – Радовиш
  • Група ,,Орнаменти” – Штип
  • ,,Октет Прилеп” – Прилеп

Среда 15.12.2021 год.

Детали

Дата:
декември 15, 2021
Време:
20:00 - 23:00
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот