Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Bond

мај 20, 2022 @ 19:00 - 21:00

Детали

Дата:
мај 20, 2022
Време:
19:00 - 21:00
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот