Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Бескрајот на стените и три круга да бидам таму

октомври 20, 2023 @ 21:30 - 22:30

Детали

Дата:
октомври 20, 2023
Време:
21:30 - 22:30
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот