Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Се во исто време

октомври 17, 2023 @ 20:00 - 22:00

МКД250

Повозрасна кинеска имигрантка е вовлечена во незамислива авантура во која таа се обидува да го спаси светот истражувајќи паралелни универзуми во кои се среќава со животните патишта кои би можела да ги има.

Детали

Дата:
октомври 17, 2023
Време:
20:00 - 22:00
Цена:
МКД250
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот