Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Убави сме, свои сме

декември 2, 2023 @ 19:00

Денес во НУЦК ” Антон Панов ” во Струмица, со почеток во 19:00 часот, по седми пат ќе биде одржана манифестацијата „Убави сме, свои сме”.

Во организација на Здружението за поддршка и помош на лица со даунов синдром „Вера” и оваа година како и изминатите ќе биде организирана модна ревија на која ќе учествуваат 26 деца со попреченост од сите градови од нашата земја, кои ќе бидат придружувани од личности од јавниот живот.

Манифестацијата ќе ја отвори градоначалникот на општина Струмица.

Детали

Дата:
декември 2, 2023
Време:
19:00
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот