Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Широк Дијафазон

февруари 26 @ 20:00 - 22:00

„Широк дијафазон“ е насловот на стендап настапот во кој, како што вели Коцев, ќе зборува за аномалиите на општествените случувања, машко-женските односи, коментар на неговото лично постоење и опкружување.

– Како и секогаш, моите теми се од животот, работи што ги гледаме секој ден, што ги живееме и сме ги прифатиле како такви, само јас ги раскажувам низ мојата призма на гледање и на хумор – реше Сашко Коцев

Детали

Дата:
февруари 26
Време:
20:00 - 22:00
Настан Категорија:

Организатор

Евентум

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот