Репертоар

Последни поминати Настани

Classic International Festival 2024

Од 1-9 јуни се организира Класика меѓународен фестивал струмица со богата програма каде што ќе гостуваат групи од повеќе балкански земји. 1 ЈУНИ-20:00 Клавирско Трио „3-ОС“ (Р.Хрватска) К.Наумов - виолина Ж.Трбац - виолонело М.Мајиќ - пијано Локација: НУЦК„Антон Панов“ фоаје 3 ЈУНИ-20:00 Градски мешан хор „Гортинија (Р.С Македонија) И.Атанасов - диригент Локација: Црковен храм „Св.Петнаесет...

Тивериополска филмска вечер

Мала сала

На 29 мај (среда) во малата сала на НУЦК „Антон Панов“ Струмица ќе се одржи „Тивериополска филмска вечер“-проекција т.е кратки авторски филмови на Ице Виранов. Филмовите се (Не)нормален, Лука и Зевање.

Историја на музиката

НУЦК “Антон Панов“ Плоштад Гоце Делчев бб, Струмица

На 27 мај (понеделник) 2024 г. во просториите на НУЦК „Антон Панов“ од Струмица ќе се одржи концерт на уметниците Тоше Поп-Лазаров – пијано изведувач и Трајче Роглев – корепетитор. Настанот е дел од проектот „Историја на музиката“ и е во чест на 75-годишнината од постоењето на струмичкиот театар. Ќе биде изведен Концертот бр.5 од...

бесплатно

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот