Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Наша вечер со Иван Босиљчиќ

март 10 @ 20:00 - 22:00

МКД1000

Фондација ,,Елеуса” ја организира уметничката вечер на познатиот актер Иван Босиљчиќ наречена „Наша вечер”.

Уникатна можност да уживате во ноќта на поезијата и музиката, и да слушнете како звучат стиховите на Есенин, Симонов, Бодлер, Шантиќ, Ракиќ, Радичевиќ, Дедиќ, Антиќ, Рајиќ…спакувани во звуците на врвните српски музичари, преку драмско- поетската интерпретација на Босиљчиќ.Музичко поетска претстава „Наша вечер“ за која се зборува сѐ до следната. Неповторлив и уникатен, џентлмен на стихот, кавалер на танцот, господар на сцената.
Беспрекорен актерки сензибилитет и уметнички емотивен интензитет кого никого не остава рамнодушен.
Картите се во продажба во ТА Нова Травел, Струмица

Детали

Дата:
март 10
Време:
20:00 - 22:00
Цена:
МКД1000
Настан Категорија:

Организатор

Фондација Елеуса

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот