Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Денови на пијаното – Piano week 2024

март 29 @ 17:00 - 18:30

„Денови на пијаното / Piano Week 2024“ е концертна серија организирана од стана на здружението „Камерата Ад Астра“ од Струмица. Овој настан го има своето прво издание, а термините распределени во интервал од 25 до 30 март, ќе се одржат на неколку локации во Струмица. Два од осумте термини во кои се предвидени да се одржат концертите се во фоајето на нашата установа на 26 и 29 март.

Детали

Дата:
март 29
Време:
17:00 - 18:30
Настан Категорија:

Сала

Фоаје
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот