Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Те дуа, жими мене

октомври 10, 2023 @ 20:00 - 22:00

МКД250

Маалски џанак, коцкар и армоникаш трудејќи се да ја вратат назад купената жена од Албанија стануваат дел од мафијашка зделка и мораат да се справат со низа на несекојдневни ликови.

Детали

Дата:
октомври 10, 2023
Време:
20:00 - 22:00
Цена:
МКД250

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот