Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Пчелите ќе умрат

ноември 24, 2023 @ 20:00 - 22:00

МКД250

Претставата отворено зборува за етиката, за моралот, религијата, за сексуалноста, за доброто и злото кај човекот. Актерот Игор Тодоров го толкува ликот на Морган Смит, кој е еден од последните борци за спас на планетата Земја, а покрај него играат Ангелина Тренчова-Ангелова и Танкица Стојанова.

Детали

Дата:
ноември 24, 2023
Време:
20:00 - 22:00
Цена:
МКД250
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот