Loading Настани

« Сите Настани

  • Овој настан е поминат.

Јас и пријателите

ноември 3, 2023 @ 20:30 - 21:30

Детали

Дата:
ноември 3, 2023
Време:
20:30 - 21:30
Настан Категорија:

Сала

Приватно: НУЦК “Антон Панов“
Плоштад Гоце Делчев бб
Струмица,

Театарот го задржува правото за менување на репертоарот